Begyndelsen

Hej alle mennesker – eller hvad I nu er!

Efterhånden som man bliver ældre, begynder man at tænke på, hvad man vil i livet. Det er en skræmmende, men samtidig også en spændende tanke. Man begynder at spekulere over verdens forventninger til én. Man har både forventninger til sig selv, men samtidig vil man også lave noget, som andre bliver stolte over. Vil lave noget, der gør én glad, noget der giver mening og noget man ikke fortryder. Dette er nogle af de tanker, jeg lige for tiden har gået rundt med.

Her den anden aften snakkede jeg med min roomie om min interesse for de sociale medier. Hvad nu hvis det var muligt, at jeg kunne bruge internettet i min fremtid – og ikke bare til at binge watche Youtube-vlogs til kl. 3 om morgenen? Men rent faktisk lave et projekt ud af det. Et projekt hvor jeg kan udtrykke mine tanker, idéer samt kreative indfald.

Jeg har tit følt, at jeg har manglet et sted, hvor jeg kunne komme ud med nogle af de ting, jeg brænder inde med, så vi kom derfor frem til, at en blog kunne være en god idé. På en blog er alt muligt. Man er ikke kun begrænset til tekst, men kan også udtrykke sig igennem billeder, videoer osv.

Jeg glæder mig utroligt meget til at starte denne blog og er spændt på at se, hvor det fører mig hen.

Jeg håber, I har lyst til at følge med!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *