10 film man kan se på en regnvejrsdag

Hej alle mennesker – eller hvad I nu er!

Det har regnet og tordnet rigtig meget i dag, så det har derfor været den perfekte dag til at sidde indenfor med en film.

Jeg er den person, som elsker at sidde indenfor med en film og en kop te, når det regner udenfor. Så derfor tænkte jeg, at jeg ville anbefale 10 film, som man kan se på en regnvejrsdag eller på en hvilken som helst dag. Men det bliver lidt anderledes.

De sidste dage har jeg nemlig været meget fascineret af 80’erne. Både tøjet, musikken og de mange film. Det startede med at jeg så ’Freaks and Geaks’, som er en tv-serie, der foregår i 80’erne. Derefter fortsatte det ellers bare derudad. Jeg sidder nu med playlister dedikeret til 80’erne, tøj som jeg gerne vil have købt og en lang liste af film, som jeg nu vil dele med jer:

  • The Breakfast Club
  • Gremlins
  • Heathers
  • T.
  • Beetlejuice
  • Pretty In Pink
  • Stand by Me
  • Back to the Future
  • Top Gun
  • Tootsie

Jeg har allerede set nogle af filmene og har planer om at bruge mange flere aftener på at se resten.
Jeg håber, at I nyder jeres dag, og at I ville kunne lide nogle af filmene!

14002350_10206657312660930_223403784_o (1).jpg

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *