Godt alternativ til en dagbog

Musik kan gøre os glade, det kan gøre os kede af det. Det kan minde os om tider i vores liv, som vi gerne vil tilbage til. Men også om tider, som vi gerne vil væk fra.

I nu 9 måneder, har jeg lavet en playliste til hver måned. Disse playlister indeholder en masse musik, som jeg hørte non-stop i den måned, men også bare sange, jeg havde en sjov oplevelse med eller som har en vis betydning for mig.
Til at starte med var det bare en tilfældig blanding af sange, som jeg hørte, men efterhånden fik det mere og mere betydning. Der er nu en historie til stort set alle sangene.

Jeg kan helt klart anbefale, at man gør dette, da det er en fantastisk måde at føre dagbog på. I stedet for at skrive sine følelser og oplevelser ned, lader man musikken fortælle dem, i mens man sidder og tænker tilbage. 

Link til min playliste 

Dette indlæg blev udgivet i Tips og tricks. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *