Kunsten at leve lykkeligt

Hej alle mennesker – eller hvad I nu er!

Endnu en lang og travl dag er nu overstået. Den første uge af mit sidste år på gymnasiet, er nu forbi. Det har været en hård første uge, så for at få mig selv ned på jorden igen, sidder jeg nu med en varm kop te og en spændende bog.

Jeg har nævnt denne bog før, i et tidligere opslag, men den har inspireret mig utrolig meget, så jeg bliver næsten nødt til at skrive om den.
Bogen hedder ’Kunsten at leve lykkeligt’, og er skrevet af en amerikansk psykolog ved navn Howard C. Cutler. Den er skrevet i samarbejde med Dalai Lama, og sammen har de formidlet Dalai Lamas bud, på hvordan man lever et lykkeligt liv.
De kommer blandt andet ind på sindets opøvelse i lykke, at finde mening i smerte og lidelse, behandling af angst og opbygning af selvværd, og mange flere emner knyttet til dette emne, om det at leve et lykkeligt liv.

Mange af disse emner, er nogle som jeg tit tænker over, så derfor har den betydet rigtig meget for mig, indtil videre.
Jeg har desværre ikke haft så meget tid til at læse her på det sidste, så jeg har været i gang med den i nogle par uger nu. Men efter lang tid hvor jeg ikke rigtig har haft lyst til at læse, har jeg nu, på grund af den her bog, fået lysten tilbage. Så derfor håber jeg, at jeg snart får tid til at læse den helt færdig, og forhåbentlig have lyst til at fortsætte til den næste bog.

Selvom jeg ikke har læst bogen helt færdig endnu, kan jeg helt klart anbefale den, da den dækker de forskellige emner meget grundigt. Den kan dog også være meget tung, og lidt hård at komme igennem. Men jeg tror virkelig at det er det værd. Den har på mange måder inspireret mig til hvordan jeg kan tænke mere positivt samt håndtere forskellige situationer ved at prøve at undgå, at blive stresset. Jeg føler at jeg efter hvert kapitel bliver nødt til, at tænke over hvad jeg har læst, og om eller hvordan jeg kan bruge det i min hverdag.

Hvis I vælger, at læse bogen eller allerede har læst den, så fortæl mig hvad i synes! Jeg vil meget gerne høre hvad I har at sige om den, samt hvordan den påvirkede jer.

Håber I nyder jeres weekend indtil videre!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *