En tidlig lørdag morgen

Hej alle mennesker – eller hvad I nu er!

I går stod jeg op kl.6 om morgenen, gjorde mig klar og gik derefter ned mod søen, for at tage nogle billeder. Normalt står jeg aldrig så tidligt op, så det var lidt af en udfordring for mig. Men da jeg kom derhen og så den flotte udsigt følte jeg mig frisk med det samme, og glemte helt at jeg var træt. Jeg følte en hvis ro i min krop, da der var helt stille, bortset fra lydene af mig der gik rundt, og ænderne som svømmede rundt i vandet.

Jeg tog en masse billeder dernede, og tænkte derfor at jeg lige ville dele nogle af de bedste.

Jeg håber at I kan lide billederne, og at I indtil videre har en dejlig dag!

IMG_0344

IMG_0354

IMG_0348

Dette indlæg blev udgivet i Billeder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *