24 timer på Hald Hovedgård

Så er endnu en uge begyndt! Jeg synes november er gået så utrolig hurtigt, og kan ikke tro at det snart er december. Jeg glæder mig så utrolig meget til december, og er i fuld gang med at pynte op på mit værelse. Jeg går blandt andet også og overvejer om jeg skal lave en julekalender her på min blog, altså et indlæg hver dag i december. Det kunne være så spændende, og virkelig fedt hvis det lykkedes, da et indlæg hver dag er lidt af en udfordring.

15151040_10207358098020126_452663422_n

Men jeg vil egentlig gerne fortælle jer om mit fantastiske ophold på Hald Hovedgård, som jeg havde her i weekenden!
For cirka 3 måneder siden, vandt jeg og 10 andre gratis deltagelse i Social Media Lab. Social Media Lab er en serie af workshops, med et formål om at hjælpe os deltagere med at forbedre os på de sociale medier, hvilket i mit tilfælde er at forbedre min blog. Dette har været utrolig spændende indtil videre, da jeg har fået en masse inspiration og selv synes at jeg har forbedret mig på de sociale medier. Derudover har jeg også fået nogle nye venskaber i forbindelse
med dette forløb, hvilket jeg sætter stor pris på.

Noget af det vi som deltagere også fik tildelt gratis, var et 24 timers ophold på Hald Hovedgård, med fuld forplejning. Det var desværre ikke alle som kunne komme, hvilket var så ærgerligt. Men en god oplevelse blev det dog alligevel.

Hald Hovedgård er en herregård som ligger i Dollerup sogn ved Viborg. Det er et mødested for forfattere, og de får hvert år besøg af en masse forfattere, som alle kommer for at skrive og blive inspireret. De har blandt andet haft besøg af forfatteren Jussi Adler-Olsen, hvilket jeg synes var helt uvirkeligt at tænke på, da jeg var der.

Da vi ankom blev vi budt på hjemmelavet æblekage, en kop te, kaffe, hyldeblomst eller vand. Jeg blev langtfra sulten i de 24 timer jeg var der. Det var noget virkelig fantastisk mad vi fik, hvoraf en del af det var hjemmelavet. Så maden var helt klart over alle forventninger.

15139457_10207358098140129_1550489214_n

Vi fik alle tildelt hver vores værelse, og som I kan se forneden var de meget hyggelige. Som jeg kunne forstå, havde alle værelser dog en håndvask, hvilket jeg synes var ret sjovt og lidt underligt. En af deltagerne sammenlignede også mit værelse med en fængselscelle, hvilket nok kan diskuteres. Men hyggeligt var det alligevel.
15175593_10207358097860122_1314040049_n

 

 

 

 

 

15151563_10207358098740144_1715218786_n

15218458_10207358098580140_558566052_n

Alle som siger at Hald Hovedgård er et meget inspirerende sted, har 100% ret. Hvis jeg kunne tage derhen hvergang jeg føler mig tom for ord, ville jeg helt klart gøre det. Derudover er det et utrolig smukt sted, hvor der er masser af plads til at man kan sætte sig og skrive eller bare nyde den gode udsigt.
Jeg ville gerne have skrevet lidt mere end jeg gjorde, men jeg var simpelthen så træt efter den lange dag og var nødt til at sove, så jeg kunne blive frisk til de sidste timer der dagen efter.

15209117_10207358099460162_1487793285_n

Som en del af vores ophold på Hald hovedgård fik vi besøg af Merete Pryds Helle og Michelle Hviid, som begge er så utrolig inspirerende og fascinerede. De fortalte os om deres erfaringer med sociale medier, samt hvordan de selv bruger de sociale medier. Derudover gav de også en masse livsråd med på vejen, blandt andet at man aldrig skal give op på det man vil. Hvis man så er i den situation hvor man ikke ved hvad man vil, så skal man aldrig give op på at finde ud af det. Derudover skal man også huske at der er andre der sidder i den samme situation som en selv, måske ikke 100% den samme men godt der hen af.

Disse råd har både inspireret og motiveret mig. Det med fremtiden fylder utroligt meget for mig lige nu, som I kan læse om i en af mine forrige indlæg. Jeg prøver på ikke at lade uvisheden om min fremtid styre mit liv alt for meget, og har derfor prøvet ikke at tænke for meget på det. Dette har også hjulpet rigtig meget, men med disse ord har jeg nu fundet en ro i at jeg ikke ved hvad fremtiden bringer. Jeg har nu troen på at jeg nok skal finde ud af det, og at jeg ikke er den eneste i denne situation, hvilket jeg, hvis jeg skal være helt ærlig, har været dårlig til at huske mig selv på.
Det er så vigtigt at man ikke glemmer at der er mange som er i den samme situation, og at man helt sikkert har mennesker omkring en som er klar til at støtte og hjælpe.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *