Reframing South Sudan

I begyndelsen af det her skoleår startede jeg og 3 andre et velgørenhedsudvalg, på vores gymnasie, ved navn Charity VK. Efter langtids overvejelse, har vi nu startet et projekt om at få børn og unge fra Sydsudan i uddannelse. Vi er nu 10 medlemmer, og har de sidste par måneder forberedt os til Black Friday.

Vi så Black Friday som en kæmpe mulighed for, at få spredt vores budskab om hvem vi er, samt hvad vores formål er. Så d. 25 november tog vi derfor ned i byen, hvor vi stod med en bod og delte både foldere og pebernødder ud, til dem som kom forbi. Det var virkelig koldt, men me
get hyggeligt alligevel. Der blev spillet en masse julemusik, og byen var også pyntet op, så det føltes helt som om at det var december.

15281841_10207412448538855_1782251338_nVores projekt hedder Reframing South Sudan og handler som sagt om, at få børn og unge fra Sydsudan i uddannelse, da vi tror på at uddannelse er vejen ud af fattigdom. De penge vi samler ind kommer til at gå til Oxfam IBIS, som er en uafhængig medlemsbaseret udviklingsorganisation.
Hvert år har de en kampagne, som hedder ‘Hele Verden I Skole.’I 2017 har de valgt at fokusere på Sydsudan, hvilket vi har valgt at deltage i.

Så hvis I gerne vil høre mere, kan I følge os på Facebook og Instagram!

cf944f_1640c38ecb656222ab1d57f5696e0ea2 www.facebook.com/reframingsouthsudan

instagram-logo-png-transparent-background-downloadwww.instagram.com/charity_vk

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Gymnasiet og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *