1. December

Den første låge i julekalenderen er blevet åbnet. Pynten er måske allerede blevet taget frem, men i dag begynder det. Vinduerne og gaderne fyldes med lys og glæde, mens der i husene dufter af hjemmebag og gran fra det store juletræ som lyser hele stuen op.

Det er i dag den 1. december! Den dag som mange har ventet på og glædet sig til. Det er i dag at optakten til selveste juleaften begynder!

Jeg er netop lige kommet hjem, og sidder lige og spiser aftensmad, mens jeg 15281160_10207419024663254_1429852416_ner ved at få de sidste detaljer på plads til nogle af de indlæg, som skal op her på bloggen i december. Jeg har valgt at lave en julekalender her på bloggen, hvilket vil sige ét indlæg hver dag igennem hele december. Jeg vil ikke røbe alle mine planer, men der bliver blandt andet noget om hvordan jeg takler det at skrive eksamensopgave i december, når nu december i forvejen er en travl måned. Derudover kommer der også et gæsteindlæg fra én af mine veninder sidst på måneden, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til.

December bliver en travl måned for mig, men jeg glæder mig utrolig meget. Julekalenderen er noget jeg har set frem til, og jeg håber virkelig at det lykkedes med et indlæg hver dag, og at nogle af jer vil læse med.

Glædelig December!!

Dette indlæg blev udgivet i Julekalender 2016. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *