2. December

Så blev det 2. december, og man kan nu rigtig begynde at mærke julestemningen omkring en. Noget af det som helt sikkert kan få mig i julestemning, er julemusik. Derfor har jeg i dag valgt at lave en liste over 10 sange, som jeg ikke kan undvære i december.

  1. Happy Xmas (War Is Over) – John Lennon
  2. Do they know it’s christmas – Band Aid (Der er blevet lavet mange versioner af denne sang, men jeg kan nu bedst lide den originale fra 1984)
  3. Shake Up Christmas – Train (Det er ikke en rigtig jul uden den her sang!)
  4. Santa Claus Is Comin’ To Town – Frank Sinatra
  5. Have Yourself A Merry Little Christmas – Judy Garland (Her på det sidste er jeg også begyndt at høre Sam Smiths version)
  6. Someday At Christmas – Stevie Wonder
  7. Last Christmas (Lige meget hvor meget man har hørt den, så er det en sang man aldrig bliver træt af, og som stadig kan få en i julestemning)
  8. It’s The Most Wonderful Time Of The Year – Andy Williams
  9. White Christmas – Bing Crosby
  10. It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas – Perry Como, The Fontane Sisters og Mitchell Ayres

Det er alle sange som jeg har hørt hvert år, lige siden jeg var helt lille. De minder mig altid om hvor magisk julen er, og om alle de fantastiske stunder jeg har haft med familie og venner de andre år i december.
December er en tid hvor man skal sætte pris på dem man har omkring sig, og måske tage kontakt til dem man ikke har snakket med i lang tid.15319339_10207412593022467_236022481_n
Det er en tid hvor man kan mindes de gode stunder man har haft igennem året, og se frem til det nye år og alle de ting der venter.

Glædelig december!

Dette indlæg blev udgivet i Julekalender 2016. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *