4. December

Så er det blevet 2. søndag i advent! Tiden går så hurtigt, jeg kan slet ikke tro at det allerede er blevet d. 4 december. Jeg håber ikke at dagene fortsætter med at gå så hurtigt, da jeg slet ikke er begyndt på julegaverne endnu.

15319401_10207440619803119_582765583_nJeg har haft en meget afslappende søndag, som startede ud med morgenmad og julefilm hjemme ved mine forældre. Derefter tog jeg hjem hvor jeg har ryddet lidt op, læst lektier og lavet en juledekoration, som ses her ude i siden.
Jeg fik i sidste uge noget gran af mine forældre, som jeg har brugt til den. Den er dog ikke blevet så julet, så jeg tænker at jeg vil finde noget pynt, som kan gøre den lidt mere julet.
Men ellers er jeg meget tilfreds med den, og synes den er blevet rigtig fin.

Lige nu sidder jeg og skal til at spise noget aftensmad, som jeg har fået af mine forældre. Men derudover sidder jeg også og tænker på hvor hyggelig og afslappende den her weekend har været for mig. Jeg vidste at jeg ikke ville lave det helt store i den weekend, og det synes jeg selv er lykkedes.
Som regel er jeg ikke så god til at sige nej, og er generelt bare rigtig nem at overtale. Men i denne weekend formåede jeg at sige nej til en fest som min veninde holdte, da jeg vidste at det ville være en dårlig ide. Jeg har flere gange prøvet at tage med til en fest eller andet, hvor jeg endte ikke med at have det sjovt, fordi jeg enten var træt eller egentlig bare ikke i humør til det.

Det her er noget jeg fokuserer meget på lige for tiden, da det som sagt før ikke har endt så godt for mig. Jeg ved at der sikkert er mange andre, som har det på samme måde. Det er nogengange svært at kende sin grænse samt sige nej, hvis det virkelig er noget man har set frem til og har lyst til. Men man lærer jo af sine fejl, og det kunne jo være at selvom man måske troede at man for eksempel ikke var i humør til en aften med vennerne, så var det i sidste ende lige det man havde brug for.

Jeg håber at I har haft en god weekend, og så vil jeg også ønske jer en rigtig god uge.

Glædelig december!

Dette indlæg blev udgivet i Julekalender 2016. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *