7. December

En tredjedel af december er nu snart forbi, byen er blevet pyntet så fint op, julemusikken kan høres i alle butikker og man mærker julestemningen stige dag for dag.

I dag var min sidste skoledag for i år, da jeg nu de næste 2 uger skal skrive min SRP. Jeg føler mig så lettet af næsten at være færdig for i år. Tiden er fløjet afsted, og der er sket så mange ting på utrolig kort tid. Jeg har set meget frem til denne dag, da jeg de sidste par uger har haft svært ved at koncentrere mig og ikke haft så meget energi. Derfor er jeg nu glad for at jeg, udover at skrive SRP, ikke har noget bestemt jeg s15320413_10207440619763118_97090036_nkal op til. Jeg kan sove lidt længere og har også en masse tid til mig selv, hvor jeg forhåbentlig kan få skrevet en masse, samt få samlet energi sammen til næste år. Men udover at skrive SRP, håber jeg også at jeg får tid til at julehygge en masse, så jeg kan komme i ordenligt julestemning inden d. 24.

Jeg er dog kommet lidt i julestemning i dag, da mine roomies og jeg er gået i gang med et hemmeligt juleprojekt. Vi har snakket om det i noget tid, men startede endelig på det i dag. Det bliver så sjovt at få gjort færdigt, og jeg glæder mig virkelig meget til at se hvordan folk vil reagere på det
Imorgen skal jeg ud og spise med mine roomies, hvilket jeg glæder mig virkelig meget til. Vi skal bare hygge en masse inden vi går i gang med vores SRP, da vi sikkert ikke rigtig kommer til at se så meget til hinanden før næste år.

Jeg håber at I har haft en god onsdag, og at I får brugt en masse tid sammen med jeres venner og familie.

Glædelig december!

Dette indlæg blev udgivet i Julekalender 2016. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *