9. December

Vi har alle brug for en dag for os selv engang i mellem, hvor vi lige får renset ud i tankerne. Det var mig i går, og derfor grunden til at der ikke kom et indlæg op. Jeg tænkte meget over om jeg skulle skrive et indlæg, da jeg jo har sat et mål for mig selv om at skrive hver dag i december. Men jeg valgte ikke at gøre det, da ens helbred altid kommer først. Jeg vidste også at det ikke ville blive som jeg ville have det hvis jeg prøvede, så hellere intet indlæg end noget jeg ikke er stolt af.

Men det er nu endelig blevet fredag igen, og da jeg sidste fredag gav en liste over mine 10 yndlings julesange, tænkte jeg at jeg i dag ville give en liste over mine 10 yndlings julefilm.

  1. Home Alone
  2. How The Grinch Stole Christmas
  3. The Santa Clause
  4. Die Hard
  5. Frozen
  6. The Polar Express
  7. The Nightmare Before Christmas
  8. A Christmas Carol
  9. Jack Frost
  10. Miracle On 34th Street

Jeg ser generelt ikke så mange film men mere serier, hvilket er det stik modsatte i december. Først skal jeg have skrevet min eksamensopgave, men derefter glæder jeg mig til at se julefilm, drikke en masse kakao og spise mig mæt i pebernødder.

Nu vil jeg gøre mig klar til en pizza aftale jeg har med en veninde, som en pause fra vores eksamensopgave. Men jeg håber at I har en god fredag, og at i har noget hyggeligt planlagt til senere i aften.

Glædelig december!

15451375_10207490261564132_371531030_n.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Julekalender 2016. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *