Update

Jeg har efterhånden ikke lagt noget op her på bloggen i lang tid. Det er ikke fordi jeg ikke har haft lyst, men fordi jeg ikke har følt mig særlig motiveret. Derudover har jeg heller ikke haft så mange idéer her på det sidste, så I kan nok godt forstå at det ikke har været helt nemt.
Min julekalender, som jeg havde glædet mig utrolig meget til at lave, blevet ikke rigtig til noget. Jeg fik skrevet 9 indlæg, men det er desværre ikke alle jeg er tilfredse med. Jeg kunne dog sagtens have fortsat, da jeg havde idéerne til alle 31 dage i december. Men jeg valgte at stoppe, da jeg ikke følte mig sikker i det jeg skrev. Derudover var jeg også stresset med SRP, og ved nu at jeg havde undervuderet hvor presset jeg ville blive.Derfor valgte jeg at stoppe min julekalender, da jeg meget hellere vil ligge noget op, som jeg er tilfreds og har det godt med, end at ligge noget op bare for at gøre det.

Men efter ikke at have skrevet i noget tid, kan jeg nu mærke at motivationen og idéerne, lige så stille og roligt kommer tilbage. Jeg er begyndt at skrive lidt igen, men dog mest for mig selv, i håb om at det til sidst kan hjælpe mig igang her på bloggen igen.

Grunden til at jeg lavede denne blog var for, at dele mine tanker og forhåbentlig også hjælpe andre.Men den er også til for, at jeg har en slags dagbog, som kan hjælpe mig med at få ryddet op i mine tanker. Denne blog er derfor lige så meget for mig selv, som den er for andre. Derfor arbejder jeg lige nu målrettet efter, at denne blog igen kan være et sted som jeg er stolt af og kan dele mine tanker på.

notes-514998_640.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *