Nyt domæne!

Så er det blevet weekend igen, og endnu en uge er nu næsten slut. Jeg føler virkelig at ugerne går hurtig lige for tiden.
Men min lørdag har dog været meget stille og rolig. Jeg vågnede op med en forkølelse, så afslapning har derfor stået øverst på min liste i dag.
Men på trods af det, har jeg nu ENDELIG, efter mange tekniske problemer samt google søgninger, fået et nyt domæne! Jeg har flyttet mine indlæg over på dette domæne, hvilket er grundet til at de står om, at de alle er blevet lagt ud i dag. Jeg sidder lige nu hjemme ved mine forældre, og er i fuld gang med at lave ændringer på min blog. Jeg føler mig så inspireret og spændt på, at starte med at skrive igen!

Som det sidste, håber jeg at I alle har haft en god weekend indtil videre, eller start på vinterferien, hvis I har det.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *