Nej tak til ligegyldige blogindlæg – Om at skabe meningsfuldt indhold på de sociale medier

De sidste fire måneder har jeg været en del af Social Media Lab. I løbet af dette lange forløb har jeg lært rigtig meget, både ting som jeg kan bruge til min blog, men også ting om mig selv. I forbindelse med dette forløb, har vi som en afslutning, valgt at lave en stafet. Cecilie startede stafetten på sin blog, som i kan læse her.

Ved at være med i Social Media Lab, er jeg begyndt at tænke mere over det jeg ligger ud. Det at man har en struktur, også kaldet en rød tråd, er vigtigt for et godt blogindlæg. Som noget af det første skal man også have et formål, med det man vil skrive. Vil man sætte andre tanker i gang? Eller vil man guide andre med tips og tricks? Dette skal igennem hele indlægget, være tydeligt for læseren.
Derudover er billeder også en stor del af det at have en blog. Vi havde en workshop, på Social Media Lab, omhandlende billeder, hvilket jeg synes var interessant. Billeder kan give et blogindlæg mere indhold, da det visuelle er en stor del af de sociale medier og det blandt andet tiltrækker læsere.

Når jeg skriver, uanset hvad det er og hvad det er til, er det vigtigt for mig, at det skal være noget jeg er stolt af. Man skal selvfølgelig skrive noget som er interessant, og som andre vil få gavn af. Men i sidste ende er det op til en selv, og hvad man selv synes om det. Originalitet og ærlighed er noget som jeg blandt andet godt kan lide, når jeg læser andre blogs. Jeg kan godt lide at læse noget som er lidt specielt, men hvor jeg samtidig også ved at personen er ærlig over for sig selv og sine læsere. Dette kan for eksempel være et emne, hvor personen deler sine meninger om et bestemt emne. Selvom personen ved at det måske kan være provokerende for nogen læsere.
Idet jeg mener, at ærlighed, specielt over for sig selv, er noget af det vigtigste, både på en blog men også i livet. Hvis man ikke er ærlig, bliver det man skriver, siger eller gør, bare indhold uden fylde.

Karinamarie.dk er en af de bedste beslutninger, jeg har taget i mit liv. Jeg elsker at dele mine meninger og tanker, da det er en måde hvorpå jeg kan få styr på mine tanker – nærmest som en dagbog. Konceptet om, at jeg om nogle par år kan kigge tilbage på det jeg har skrevet, er helt sikkert også et plus.
At have den her blog har også været udfordrende, især ved at have været med i Social Media Lab. De første par workshops var især udfordrende for mig, da jeg ikke er den bedste til at tage initiativ og snakke med nye mennesker. Men efter vores 24 timers ophold på Hald Hovedgård, følte jeg med det samme en tryghed og fik det nemmere med at snakke med de andre.
Det har været så fedt at være en del af Social Media Lab! Da jeg fandt ud af at jeg var en af vinderne, kom det virkelig som en overraskelse. Jeg er næsten lige startet på min blog, og derfor følte jeg ikke at jeg var god nok. Men jeg elsker at lære nye ting og udfordre mig selv. Ifølge mig, handler det om at tage imod udfordringer når man ser dem. For hvad er det værste der kan ske? Man burde ikke lade ens usikkerheder holde en tilbage.

Så på trods af at det har været noget af en udfordring, har det virkelig været det værd. Jeg har mødt så mange inspirerende og søde mennesker i løbet af de her 4 måneder, hvilket har betydet meget for for mig.

Hvis I kunne have lyst til at finde ud af noget mere om Social Media Lab, så følg med på Louises Instagram. I kan også følge med på Social Media Labs Instagram, som jeg i løbet af den her uge vil opdatere med diverse billeder.
Jeg håber, I har det rigtig godt, og held og lykke med jeres projekter på de sociale medier. Derudover ønsker jeg også de andre deltagere god skrivelyst til denne stafet! Jeg glæder mig til at se, hvad I finder på.

Hav en fortsat god mandag!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *